Wednesday, February 9, 2011

Saja gatal2 nak show-off gambar lama.

 slim and firm lagi.awal tahun lepas.jangan tanya tahun ni punya gambar XD.

bestfriend.malam2 diorg ni bersembang2.haha.scary2.

our last fire drill.time ni laa DSLR aku kene rampas.memang rase nak bakar skolah betul2 je.
*penipu* 

booster laa konon.tampal kat katil tapi hari2 tidow kat dorm lain.kalo tidow kat katil pon meniarap buat hape??haha.
projek resdung di bilik prefect.keluar segala kulat pacat dan sewaktu dengannye.time ni escape solat maghrib kat surau sebab nak tengok behind the scene the resdungs!
bad bad bad.gila tak senonoh yang tengah tu.

sunah nabi makan dalam talam.tapi korang rasa mampu takk??untung bagi si pelahap.boleh makan part orang lain.


p/s: bila bendera jepun datang menyerang, mula laa sakit satu badan.kalau kat skolah dulu panggil je budak suruh pijak belakang..huaarggh!!
*menulis blog sambil berbaringg atas katil dengan pelbagai aksi utk menahan sakit pinggang*


3 comments:

Lips to Lips said...

malu la suar bunge2 tu.
haha

Lips to Lips said...

malu la suar bunge2 tu.
haha

LaDy.EchOt said...

jangan malu-malu..
heheh..