Saturday, February 5, 2011

*FEEL BAD*

rasa aku ni teruk sangat.yelaa.mula2 aku yang beria nak turun.siap confirm attend lagi dkat RSVP.last2 tak jadi.banyak kali dah jadi camni.kalo ade pape gathering ke,hang-out ke,mesti aku tak bley join.macam buu.....dakk laa.dah nak masuk 18 dah wehh.lapan belas!!bukan nye lapan tahun.papepon aku nak mintak maaf sangat2 kat korang especially Ama,Dayah,Laila,Farahzati..semua laa.aku glerr2 nak join korang.tapii..arghh!!okay laa.anyhow korang enjoy kan.even plan lostworld tak jadi.maybe ade rezeki lain kali.insyaallah.bila sume dah jadi jutawan,bukan takat lostworld je,nak pegi universal studio pon boley kan??

kalau ye pon marah jangan belasah aku mcm ni dowh.TT____TT


p/s: malam ni habis satu album linkin park aku khatam.headbanging lepas tension woo!sadiss tak??

5 comments:

Lips to Lips said...

Sadis chot..
aku paham perasaan mu...huhuhu

LaDy.EchOt said...

sob3~~(beria)
thanks wani :')

http://hidverns.blogspot.com/ said...

sabar la syg....setiap yg berlaku pasti ader hikmahnya...

amaya♥ said...

takpe chot.
dah kaya nt kita pi paris ya. ;)

LaDy.EchOt said...

ok2..satu dunia kita melancong ye..
sayang korang~~