Thursday, December 23, 2010

zaman pmr.


hari ni semua bdk form 3 amik result PMR kan?tetiba aku teringat zaman2 pmr aku.aku rasa kenangan yang paling best kat semesti time form 3 la.time tu aku dpt rasa kebebasan yang org lain tak dpt rasa time skola.ye laa.time tu laa kitorg belajar escape skola,mnyorok dalam loker bila warden serang.haha.time pasca pmr.bese laa.pagi2 datang assembly je.pastu balik dorm sambung tidow.kalo malas sangat nyorok bawah sink toilet.haha.tepat satu setengah je pgy makan kat dm.

makcik dm : kenapa korg makan awal drpd bdk2 lain ni??

aku : pegi hospital makcik..mata sakit ni..


padahal masa tu mata merah sebab bru bangon tidow.penah skali tu kitorg lapar sgt,patah balik skolaa beli keropok ikan 10 paket.buat parti.arrgh.syok tak hingat laa time tu.tapi tu sumer kenangan.aku rindu gler time tuu.kalo orang tanya
"if u had given a chance to be a superpower,what type of power do you wish to have to?"then i'll answer, "reverse time".patah balik ke zaman dulu laa.projek R n D : rocket and parachute.(xtaw nk eja)
nama group : melastik ke bintang.muahaha.
selekehnya.mmg tak rela pgi skolah.berani mati anak muda zaman kini.keluar pukul 3 pagi.
eksklusif.
habis pmr.merdeka la konon.baling kertas geografi.akibatnye,geo ramai yang b.
pengajaran : lebih baik baling orang daripada baling kertas exam.lalala~~
dulu aku jahat sket.skarang aku dah baik sket=DD
bye2.

p/s : gambar2 lama arkib negara.enjoy.
kepada bdk2 form 3 batch 25, congratulation.47.o1%.i believe that u'ol can do better than this.






2 comments:

Zuratul Ain said...

Zaman Form3 adalah yang terbaik.Okay menyorok dalam loker,I pun buat haha.

LaDy.EchOt said...

sudah semestinyaa..haha.