Sunday, July 17, 2011

Selangkah ke rumah baru :)


assalamualaikum, salam nisfu Syaaban. 
well, aku dgn bangganya mengisytiharkan yg aku telah berada di rumah!!!!
siall wehh 7minggu aku bercinta dgn bumi Arau yang just ada C-mart dan TheStore utk tmpt release tension dan menghabiskan BHAT(matawang siam)! finally, berjaya jugak aku cecah tanah Sitiawan ni. ha,, sedeh kt sane weh. menumpang kasih sayang parents orang lain jer. mne idaknye, mak bapak dorg dtg aku turun join makan. pehtu mak bpk dorg ajak stay homestay skali aku ngangguk je! haha. untunglaaaaa hangpa!

basically entry ni bkn utk aku mengadu nasib mengharap sen2 dan kiss2 korg. storynye cmni. hari ni hari ahad. nisfu syaaban. so, mak dan ayah aku telah decide utk berpindah ke rumah baru yg agak2 sekangkang kingkong je dri rumah aku. yelahh, sempena bulan baik, hari baik, insyaallah ade berkatlah bila kitorang pndah hrini. senang citer ktorg pindah ROUGHLY laa. so, adela buat doa selamat sikit. jemput pun 2 3 org terdekat je. Insyaallah ade stu lagi doa selamat. time tu mmg btul2 dah pindah laa. and awok dah tak sabo giler nihh nak tidor rumah bru!! wuhhuuu! doa2 ler semua berjalan dgn lancor yerr :)

LOT 6110

ada rupa dapur hotel tak??

the other side of Lot 6110

terbaik dari ladang. bru ternak pagi tadi^^


Till the next post :)
Don't hate, make peace and love <3

6 comments:

Anonymous said...

gler ah...ruma bru siot...siap ade A-con ag...pergh...makin sdap la bedengkornye...ahhaha

Anonymous said...

gler ah..ruma bru siot..siap ade A-con ag..maken sdap la tdo...ahahaha

Kay Aiden said...

wah...besarnya rumah baru.. :)

LaDy.EchOt said...

jemput datang mehh!!!!

dedeishal said...

weyy chot bile kendury doa selamatnye..hee lame glew kot x balek sane..

misz dede said...

weyy chot bile kndury doa selamatnye..hee lame kot x balek sane