Saturday, January 8, 2011

gadis ayu,,lesung pipit di pipi!

Aku jumpa minah senget ni mase kat Kem Fasilitator SBP Zon Utara, Amer Chalet, Kg. Baharu.Bulan 4,2009.first impression:


~gedik mane laa pulak ni??
~huh,,ramai geng plak tuu
..
~gaya matured semacam.tak bleyh blah.
~adoyy,,rimasnye aku tgok tudung dia.rase nak tarikkn kebelakang je.
~hekleh,,ber'contact-lens' bagai.bajet ni Kem Menggilap Model ape??

So, kem tu berakhir tanpa kitorg bertegur sapa pon.tapi aku dah tau laa nama dia.nak dijadikan cerita, bulan 3,2010,kitorg jumpa lagi kat HKSBP Zon Utara.aku tak aspect plak dia main basketball.coz tak penah nampak pon dia dlm SAINA b4 ni.tengah aku lepak2 after game,sambil menghidu bau socks yang 'uummpph' tu, tiba2 dia sergah aku dari belakang.opocot mak kau laa.dengan mata cekelatnye tu,nasib tak tersembur air redbull je.kitorang pon sembang punya sembang tak hingat dunia.miza pon tumpang dua kaki.tiba2 aku rasa dia ni sempoi giler and cute.dengan lesung pipit sedalam 2 inci nya,biji mata palsu yang smokey tu.tergoda i.nasib i ni pon-pon je tau.(perempuan).kalau tak dah lama i __________.(isi tempat kosong).okay.describe bukan main berjela.actually aku nak wish BIRTHDAY je dkt org yang dimaksudkan itu.

five second killer eye!!<3

SITI ROHANA HALMI
08.01.1993-xx.xx.xxxx
HAVE A GLORIOUS EIGHTEEN WITH BLESS.
SAENGICHUKAL HANMIDAA!




4 comments:

aku budak baru said...

tq chot!
ko la kawan paling sempoi aku ada.
da la kaw kaw kutuk aku ehh.
hha.

LaDy.EchOt said...

sori ana..enjoy gler tulis psl ko.
ni je aq dpt wat..
hopefully u like it..

aku budak baru said...

hha.
terharu kot chot.
nanges nanges aku baca.
okey, over.

LaDy.EchOt said...

agak laa..
hahaa..