Wednesday, October 26, 2011

Abang Long Taiping !


Salam Diwali Malaysia !
haha, cek kat atas tu. HEADER BARU dan itu adalah hasil jari jemari serta perahan jus idea aku sendiri! Blog pun dah touch-up sikit appearance so takde la nampak macam.. "errrhh!!" kan !
Hari ni hari Rabu bersamaan dengan 26/10. Selain rakyat Malaysia berbangsa Hindu berkumpul di Batu Caves melakukan aktiviti ritual mereka, hari ni jugak hari kejadian sorang member aku yang agak rapatlaa time sekolah dulu. Boleh kira satu kepala la. Aku pun tak taw camne boleh rapat dengan dia ni. Kitorang daripada form 1 sampai form 5 tak pernah sekelas pun ! Maybe sebab kitorang ade minat music yang sama ! HEADBANGING bro ! Aku ingat lagi dia suruh aku tengok video satu band jerman namenye RAMSTEIN or wtf (aku tak bpe ingt nme band tu). Layan je laa huha2 Jerman yang carut ape benda tah ! (and video tu sumpah cam motherfish ! *gelisial*) 

So, kat sini aku kasi sikit sneak peek pasal besday boy nih :)

 Nama : Amirul Aslam B Ahmad Khalil
Nickname : ASSLAMB, PONGgong, ALONG, OR YANG PALING LATEST "ABANG LONG TAIPING" coz dia sekarang taiko kat sana !
Sejarah : Banyak scandal time sekolah dulu. Kira dia ni hot setap laa.
Figure : Boleh tahan, tapi kurang ketinggian. (so kalau ade aweks nak try pastikan tinggi anda tidak lebih 157 okay?)


*senioryear*(ouch! sgt tak matured) 
ni laa dia weii ! amacam hot? 

So finally, semoga panjang umur, murah rezeki, sentiasa diberkati dan dilindungi Allah. and btw, congratulation for your great pointer. good job and keepidapp brow! BFF :)


p/s : ingin berkenalan dgn jejaka di atas?? sila layari laman fb dia https://www.facebook.com/profile.php?id=100000560352313 *promote*


3 comments:

zainal said...

abg long la sgt....sepak ponggong tross nanges..

zainal said...

ponggong taiko?? tui....

LaDy.EchOt said...

jeles laa tu aku tak buat blog post pasal ko :P