Thursday, June 23, 2011

Drumroll!!!

Assalamulaikum, salam satu Uitm! :/ erkk?! betul ke aku ni?

well well well, punyalah berabad aku tak berbloging! sampai nak acsess blogger.com pun dua tiga kali nekan passwordnye. maklumlah budak U (ehemm!). byk benda nak kena ingat. nasib baik laa nk access blogger ni tak pkai pin kod wth tu. kalau tak mesti dah kne block!! cerita pasal 'block', baru-baru ni aku punya pin code utk access bank islam TAP kne block! sebabnye bukan aku lupa pin codenye. tapi sbb keypad phone aku skarang dah extend jadi mcm keyboard laptop tu. meh sini awok nk tunjuk phone awok yg bru!
ce jeles, ce jeles!
so aku tekan pin codenye, huruf plak yg keluar. mne idak kne block! *motip cerita pasal pin kod kejadah. padahal niat nak tayang handphone!* habis cerita pasal pin kod!(handphone baru!)
next story, nak cite pasal life aku kat Uitm Perlis ni. so, basically campus life memang best! tapi.... tough! terasa diri ni dah besar! handle semua sendiri2. at least aku dah biasa ngan semua benda ni. tapi cmne la agaknya feel budak2 yg dulu sekolah harian. tough square! so, life goes on cam biasa kat sini. hari2 kuliah start pukul 8 sampai petang. malam study, baca2 sikit pastu tidur. same je kan mcm kt hostel? tapi bab makan beza sikit. kat sini makan nasi sekali je. sayang duit wok! study pulak ,,urm, just nice! classmate sume okay2 n byk membantu! so, everything is GOOD here!

havocing my days!

AS120-Faculty of Applied Science :)

 makanan ruji! *everyday i love you less and less!*
ADS1En : ila, najwa, bella, aishah, fatin !
 urmm, please ignore the annoying looks! 
usha tang pinggang tu?? what do you think??
-BYE-






3 comments:

Anonymous said...

kahkahkah...aq nak terberak tgk gambar ko yg last skali...

Anonymous said...

ko ingat ko slim lah pggang 19 inchi?? ganbar last skali xleyh bla derr...

LaDy.EchOt said...

diamm!!!!! jeles laa tuhh